Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Νέο “επικό” εξώφυλλο για το “λουκέτο” στις ΗΠΑ

Η εφημερίδα “New York Daily News” εισέπραξε τα εύσημα του υπόλοιπου αμερικανικού Τύπου, με το πρωτοσέλιδο της χρονιάς όπως χαρακτηρίστηκε η πρώτη σελίδα της την επομένη του “λουκέτου” της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, όταν παρουσίαζε τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ, να κάθεται στο άγαλμα του Αβραάμ Λίνκολν, με τα χέρια ματωμένα.

Ένα ακόμη πρωτοσέλιδο της “NY Daily News” έρχεται να εισπράξει τα εύσημα, καθώς αυτή τη φορά παρουσιάζει την ιστορική φωτογραφία με τους Αμερικανούς στρατιώτες να υψώνουν τη σημαία των ΗΠΑ στην Ιβοζίμα, στον επίλογο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και προσθέτοντας δυο μικρές φωτογραφίες του Τζον Μπένερ και του Γερουσιαστή Τεντ Κρουζ.

“Εσείς τι κάνατε για την πατρίδα σας;”, αναρωτιέται η “NY Daily News”, που σχολιάζει: “Ελπίζουμε να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας”.

Μια περίπου εβδομάδα μετά το “λουκέτο” της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, λόγω της αρνητικής στάσης των Ρεπουμπλικανών, οι οποίοι αποτελούν πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η αμερικανική κοινωνία ρίχνει στο GOP τις ευθύνες για το σημερινό αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...