Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΗΕΑ: Οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από τις απειλές των νεοναζί

Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν τις αποκαλύψεις και να ενημερώσουν αντικειμενικά τον ελληνικό λαό για τη ναζιστική οργάνωση της Χ.Α. «που καλυπτόταν από το μανδύα του κοινοβουλευτισμού». Επισημαίνει ως αυτονόητο ότι η κυβέρνηση, η δικαιοσύνη και οι υπηρεσίες Προστασίας του Πολίτη οφείλουν να επιληφθούν των απειλών κατά δημοσιογράφων.

«Οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν τρομοκρατούνται, δεν απειλούνται, δεν φοβούνται, θα συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους, βασισμένοι στις παρακαταθήκες της ελληνικής δημοσιογραφίας και θα πληροφορούν τον ελληνικό λαό χωρίς παραλείψεις και αυτολογοκρισία» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει όλους τους δημοσιογράφους, «οι οποίοι δικαιώνουν καθημερινά την αποστολή τους με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και φανερώνουν το ναζιστικό και εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής». Προσθέτει ότι λόγω των αποκαλύψεων, «διατυπώνονται ευθείες απειλές κατά συναδέλφων από ομοϊδεάτες και από άλλους σκοτεινούς κύκλους».

Σημειώνει ότι οι απειλές κατά δημοσιογράφων από τους ναζιστές δεν πρέπει να υποτιμούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...