Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Καταγγελία Λ. Κηλαηδόνη για παράνομη χρήση της μουσικής του από το «Πρώτο Θέμα»

Καταγγέλλω την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και επιφυλάσσομαι για την διεκδίκηση παντός νομίμου δικαιώματός μου», τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο Λουκιανός Κηλαηδόνης 


Καταγγελία σε βάρος του «Πρώτου Θέματος», κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, για παράνομη χρήση μουσικής του σύνθεσης.

Ο Λ. Κηλαηδόνης κατηγορεί τη γνωστή εφημερίδα ότι, στην τηλεοπτική διαφήμιση της έκδοσης που περιλαμβάνει τα τεύχη του αφηγήματος του Στέλιου Ανεμοδουρά «Μικρός Ήρωας», χρησιμοποιείται η δίκη του μουσική του ομώνυμου τραγουδιού «Μικρός Ήρως», χωρίς την άδειά του.

«Στην διαφήμιση της έκδοσης των τευχών του «Μικρού Ήρωα» από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα που προβάλλεται στην τηλεόραση από τις 10-10-2013, χρησιμοποιήθηκε το μουσικό μοτίβο της σύνθεσής μου «Μικρός Ήρως» χωρίς την άδειά μου, και παρά την κατηγορηματική μου άρνηση προς τους υπεύθυνους της εφημερίδας. Καταγγέλλω την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και επιφυλλάσομαι για την διεκδίκηση παντός νομίμου δικαιώματός μου», τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...