Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Δώρο Ν.Δ. προς ΠΑΣΟΚ η επιλογή να μην συζητηθεί η ΠΝΠ για την ΕΡΤ

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, «η στάση αυτή των δυο κυβερνητικών εταίρων απαξιώνει τις ήδη τραυματισμένες διαδικασίες του κοινοβουλίου».


Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απόφαση να μην συζητηθεί σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή η κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, υποστήριξε πως η επιλογή αυτή «είναι ένα δώρο της ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ, ώστε να κρυφτεί και μην να πάρει θέση σε αυτήν την πραξικοπηματικού χαρακτήρα κίνηση που έκλεισε τη δημόσια ΕΡΤ και τραυμάτισε την ενημέρωση και τη δημοκρατία».

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, «η στάση αυτή των δυο κυβερνητικών εταίρων απαξιώνει τις ήδη τραυματισμένες διαδικασίες του κοινοβουλίου και αποκαλύπτει την πολιτική υποκρισία και αναξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ που έσκιζε ‘’τα ιμάτιά του’’ όταν η κυβέρνηση κατέβαζε τα ρολά στ δημόσια ραδιοτηλεόραση».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «η στοιχειώδης δημοκρατική ευαισθησία και τάξη επιβάλλουν την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ, καθώς και την άμεση συζήτηση στη Βουλή της ΠΝΠ που έριξε ‘’το μαύρο στην ΕΡΤ’’ και των προτάσεων νόμου που είχαν κατατεθεί για την ακύρωση των συνεπειών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...