Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Κανείς μας δεν θα είναι ο ίδιος, μετά το “μαύρο” στην ΕΡΤ


Μετά την περιπέτεια του “λουκέτου” στην ΕΡΤ, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είναι από αυτούς που συνεχίζουν στον μεταβατικό τομέα της Δημόσιας Τηλεόρασης, παρουσιάζοντας τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία πέρασε 18 χρόνια από την επαγγελματική ζωή της στην ΕΡΤ και το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, παραχωρεί συνέντευξη στο ένθετο “Real Life” της εφημερίδας “Real News” , μιλώντας για τη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί.

“Για εμάς που ζήσαμε το “μαύρο” στην ΕΡΤ, κανείς μας δεν είναι ο ίδιος, και ούτε πιστεύω πως θα είναι ποτέ ξανά. Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν ένα ισχυρότατο σοκ. Ο ρόλος όμως της δημόσιας τηλεόρασης είναι αναντικατάστατος. Δεν θεωρώ πως η εμπιστοσύνη βασίζεται στην παράδοση, ούτε κληρονομείται. Είναι καθημερινό στοίχημα.

Η ΕΡΤ είχε ταλαιπωρηθεί κατά καιρούς από παρεμβάσεις κυβερνητικών παραγόντων. Ας είναι μια από τις αμαρτίες που πρέπει να αφήσει πίσω της η δημόσια ραδιοτηλεόραση”, σημειώνει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή της στη “Real News” η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...