Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Προστασία από τις επιθέσεις βουλευτών της ΧΑ ζητεί η ΕΣΗΕΑ με επιστολή της στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Την προστασία δημοσιογράφων από τις επιθέσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής ζητεί το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με επιστολή του προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Μεταξύ άλλων η Ένωση κάνει λόγο για στοχοποίηση συγκεκριμένων δημοσιογράφων και Μέσων και ζητεί την παρέμβαση της εισαγγελέως για τη αντιμετώπιση του ζητήματος.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς της Ένωσης προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:

«Κυρία Εισαγγελέα,

Τις τελευταίες ημέρες όλοι μας γίναμε μάρτυρες της πρωτοφανούς επίθεσης προς τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους, από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η απαράδεκτη συμπεριφορά τους, οι ύβρεις και οι απειλές που εκτοξεύθηκαν εναντίον συγκεκριμένων δημοσιογράφων και Μέσων, που σαφώς έχουν στοχοποιηθεί και η εικόνα που μεταφέρθηκε σε όλο τον κόσμο από τα διεθνή Πρακτορεία, προκαλεί αγανάκτηση αλλά και ανησυχία για το μέλλον, για τη Δημοκρατία που εμείς υπηρετούμε με σεβασμό και για το δικαίωμα στην ενημέρωση όλων των πολιτών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας τον προβληματισμό και την ανησυχία των δημοσιογράφων από αυτές τις συμπεριφορές, ζητεί την προστασία των μελών μας και τις περαιτέρω ενέργειές σας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...