Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τον Λέοντα Καραπαναγιώτη τίμησε το Megaron Plus

Ο Λέων Καραπαναγιώτης, τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση στο Megaron Plus.
Το «ιερό τέρας» της ελληνικής δημοσιογραφίας Λέοντα Καραπαναγιώτη τίμησε την Πέμπτη το βράδυ το Μέγαρο Moυσικής, διοργανώνοντας από τις 7 το απόγευμα συζήτηση με τη συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων του χώρου των μέσων ενημέρωσης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Κορυφαίοι δημοσιογράφοι, συνεργάτες και φίλοι του μετέφεραν στη συζήτηση που πραγματοποίησε το Megaron Plus, με τίτλο «Ο Λέων Καραπαναγιώτης και η πρόκληση της είδησης», στιγμές και αναμνήσεις από την εμπειρία της κοινής τους πορείας.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο δημοσιογράφος και υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, ο διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Νικόλαος Αλιβιζάτος, ο γελοιογράφος Κώστας Μητρόπουλος, η δημοσιογράφος Μικέλα Χαρτουλάρη και ο διευθυντής των ΝΕΩΝ Χρήστος Μεμής.

Στη συζήτηση, την οποία συντόνισε ο Νικόλαος Αλιβιζάτος παρενέβη ο δημοσιογράφος Στάθης Ευσταθιάδης.

Ο Λέων Καραπαναγιώτης ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία από την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» το 1956. Το 1974 και για οκτώ χρόνια ανέλαβε εκδότης του «ΒΗΜΑΤΟΣ» ενώ τον Απρίλιο του 1982 έγινε διευθυντής των «ΝΕΩΝ». Στην 20ετία της διεύθυνσής του, «ΤΑ ΝΕΑ» κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κυκλοφορίες των εφημερίδων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...