Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΕΣΥ: Παγερή αδιαφορία από την αστυνομία για τους τραμπουκισμούς της Χ.Α.

Παγερή αδιαφορία χρεώνει η ΠΟΕΣΥ στους αστυνομικούς που ήταν παρόντες χθες στο Νέο Ηράκλειο κατά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη του STAR και ζητεί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη καταλογισμό ευθυνών.


«Το νέο χυδαίο, βίαιο και εκδικητικό κρούσμα των νεοναζιστών, συνέβη την ίδια μέρα που όλα τα Μέσα Ενημέρωσης αποκάλυπταν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, με ντοκουμέντα της αστυνομικής και δικαστικής έρευνας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ΠΟΕΣΥ απορρίπτει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής ότι δίνεται στη δημοσιότητα από τα ΜΜΕ απόρρητο υλικό, τονίζοντας πως «η δημοσιογραφική πληροφορία, έντυπη ή ηλεκτρονική, όταν αφορά ναζιστικές, απάνθρωπες, εγκληματικές, τρομοκρατικές ενέργειες, σε μια δημοκρατική χώρα, δεν μπορεί να είναι απόρρητη».

«Οι ναζιστικοί, εγκληματικοί, τραμπουκισμοί δεν πρόκειται να πτοήσουν και τρομοκρατήσουν το δημοσιογραφικό κόσμο», σημειώνει η Ένωση και υπογραμμίζει «την υποχρέωση της αστυνομίας να προστατεύει τους δημοσιογράφους κατά την άσκηση της επαγγελματικής αποστολής τους, από εγκληματικές σε βάρος τους επιθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...