Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Παραμένουν στο ραδιομέγαρο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Στις 6 μ.μ. ανοιχτή συζήτηση- Ακολουθούν συναυλίες

Πιστοί στον αγώνα τους να κρατήσουν ανοιχτή την ΕΡΤ, και αψηφώντας το τελεσίγραφο της κυβέρνησης να εκκενώσουν το κτίριο, παραμένουν οι εργαζόμενοι στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για 14η μέρα έχοντας στο πλευρό τους χιλιάδες πολίτες, κινήματα και φορείς.

Σήμερα, στις 18:00 διοργανώνεται ανοιχτή συζήτηση στο προαύλιο της ΕΡΤ, στη Μεσογείων, ενώ θα ακολουθήσουν συναυλίες. Στις 20:30 ο συνθέτης Γιάννης Ιωάννου θα παίξει κομμάτια του στο πιάνο, η ποιήτρια Γιώγια Σιώκου θα διαβάσει ποιήματα από την ποιητική της συλλογή "ΑΙΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ" ενώ θα τραγουδήσει η ηθοποιός Μαρία Κόμη- Παπαγιαννάκη.

Τη σκυτάλη παίρνουν τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ. Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, με μαέστρο τον Χρήστο Παπαγεωργίου, παρουσιάζει τραγούδια των Beatles σε ύφος baroque και μουσική του Νίκου Πλατύραχου με μαέστρο τον ίδιο.

Αμέσως μετά θα δώσουν συναυλία ο Μάνος Πυροβολάκης (με τους Παναγιώτη Κατσικιώτη –ντράμς, Κ. Γιανίρη –μπάσο, Γιάννη Μολυμπάκη -λαούτο), ο Μάκης Αμπλιανίτης - Δημήτρης Καλαντζής με το Τρίο Jazz και η Πένυ Ραμαντάνη (με τραγούδια από την πορεία της με τους Όναρ και διασκευές), μαζί της ο Δημήτρης Καρράς και ο Δημήτρης Νίτης.

Η βραδιά θα κλείσει με τις Τσαμπούνες του Κλήδονα.

Αύριο, Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, συγκαλείται σύσκεψη της ΠΟΣΠΕΡΤ με σωματεία εργαζομένων από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

“Οι δολιοφθορές, που γίνονται καθημερινά σε βάρος της δημόσιας περιουσίας, όπως αυτές στα κέντρα εκπομπής Καλαμάτας, Τρίπολης και Δολιανών -όπου έσπασαν τις κλειδαριές, παραμονή της ομιλίας του Σαμαρά στο Ναύπλιο- αποδεικνύουν ότι είναι υπόλογοι για φθορά της δημόσιας περιουσίας.

Δεν θα το επιτρέψουμε, γι’ αυτό παραμένουμε στο Ραδιομέγαρο με τη στήριξη του κόσμου, που καθημερινά βρίσκεται κοντά μας.

Δεν σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων”, αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην ιστοσελίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...