Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Απόστολος Καραμπερόπουλος: Κρατάει τα ηνία των Media στον Πειραιά!!


Σ’ ένα τόσο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, όπως αυτό που ισχύει στην Ελλάδα, είναι καλό να αναφερθούμε σε κάποιους επιχειρηματίες που με καινοτόμες ιδέες διαπρέπουν στο αντικείμενό τους.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η αγορά media έχει συρρικνωθεί αλλά εξαίρεση στο χώρο αποτελεί ο Απόστολος Καραμπερόπουλος «leader-manager» δυο εξαιρετικών sites και της τοπικής εφημερίδας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ του Πειραιά.

Είναι από τα νέα ονόματα στο χώρο που με το πάθος και τις φρέσκιες ιδέες του κατάφερε να κάνει το όραμά του πράξη.

  Ευφυής, ορεξάτος  και πάνω απ’ όλα με διάθεση  επαγγελματικής καταξίωσης, ο Απόστολος  Καραμπερόπουλος μπήκε από μικρός  σε ένα χώρο απαιτητικό.

Μπορεί ο  πατέρας του, Σταύρος, να του έδειξε τα πρώτα βήματα αλλά ο ίδιος σήμερα χαράσσει το δικό του δρόμο. Το τρίπτυχο «Απόδραση -  Ψυχαγωγία - Ενημέρωση» εδώ και χρόνια τον συναρπάζει και του δίνει δημιουργικές ιδέες, οι οποίες στην πράξη αποδεικνύονται αποτελεσματικές!

  Σήμερα, το www.hotelsline.gr είναι ο μεγαλύτερος και ο πληρέστερος τουριστικός οδηγός στην Ελλάδα και οι επισκέπτες του με ένα κλικ… αποκτάνε πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών για προορισμούς στην Ελλάδα, ανακαλύπτουν αξιοθέατα και βρίσκουν ιδανικές προσφορές για την διαμονή τους.

  Παράλληλα, το www.diaskedasi.gr επι ημερών Απόστολου Καραμπερόπουλου, εξελίχθηκε στον απόλυτο οδηγό για την έξοδό σας σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό κατάλογο επιχειρήσεων εστίασης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας!

Ένα αποτέλεσμα που οφείλεται  αποκλειστικά στην αποτελεσματική δουλειά των ανθρώπων της εταιρείας που ηγείται ο Απόστολος Καραμπερόπουλος και στην πλήρη αφοσίωσή τους στους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον.

  Αξίζει όμως να αναφερθούμε και στην «προσωπική πινελιά» που έχει βάλει ο Απόστολος Καραμπερόπουλος στις έντυπες εκδόσεις.

Η εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ συγκαταλέγεται σήμερα στις Νο1 ημερήσιες εφημερίδες του Πειραιά, έχοντας εξαλείψει τον ανταγωνισμό. Ανανεωμένη, με ευρεία γκάμα θεμάτων (πολιτική, οικονομία, ναυτιλία, αυτοδιοίκηση, lifestyle), είναι η αγαπημένη «καθημερινή συντροφιά» των Πειραιωτών που την αναζητούν στα περίπτερα της πόλης αλλά και στον ευρύτερο Πειραιά. Ο Απόστολος Καραμπερόπουλος και οι συνεργάτες του πέτυχαν να «ανεβάσουν» την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ (μια εφημερίδα με ιστορία 48 ετών) μέσα από σημαντικές συνεργασίες καταφέρνοντας μάλιστα να εκδώσουν δυο τουριστικούς οδηγούς, το έντυπο «Πειραιάς – Προνόμια» και το βιβλίο «Πειραϊκό Λεύκωμα» με όλη την ιστορία του Πειραιά μέσα σε 450 σελίδες.

  Μιλώντας με τον Απόστολο Καραμπερόπουλο μας δήλωσε: Το προσωπικό μου στοίχημα ταυτίζεται απόλυτα με το στοίχημα που η ίδια η εταιρεία έχει θέσει, που δεν είναι άλλο από την ταχύτερη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς πάνω σε στέρεες βάσεις. Παρά την οικονομική ύφεση που πλήττει τη χώρα τα τελευταία χρόνια, νιώθουμε ότι ο κόσμος μας εμπιστεύεται και “αγκαλιάζει” την προσπάθειά μας». Και προσθέτει: «Το ζητούμενο αλλά και απαιτούμενο για τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να ενισχύσουμε νέα πλαίσια συνεργασίας και να επιμείνουμε στη διεύρυνση του πελατολογίου μας. Επιπλέον, να ενισχύσουμε την πολιτική προσφορών και προωθητικών ενεργειών μας. Υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης στην αγορά και για μας πάντα αυτό θα αποτελεί μια πρόκληση!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...