Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Δημοσιογράφος στην Ινδία χρησιμοποιεί επιζώντα από τις πλημμύρες ως... σωσίβιο [βίντεο]

Καλή η μαχητική δημοσιογραφία, αλλά υπάρχουν και κάποια ανθρώπινα όρια. Ενας Ινδός ρεπόρτερ τα ξεπέρασε θεωρώντας πως η δική του αξία κι αξιοπρέπειά είναι ανώτερη από ενός ταλαίπωρου πληγέντα από τις φονικές πλημμύρες που σαρώνουν τη χώρα.

Ο Ναράιαν Παργκαϊεν, ο οποίος εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό News Express προκειμένου να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ του και να μην γίνει και μούσκεμα χρησιμοποίησε έναν συμπατριώτη του προκειμένου να τον σηκώσει στους ώμους. Από τη μέρα που κυκλοφόρησε το σχετικό ρεπορτάζ ο Παργκάινεν έχει δεχτεί σφοδρή κριτική αν κι ο ίδιος υποστηρίζει πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Ο Ινδός δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως ο άνθρωπος που τον κρατά στους ώμους το έκανε με δική του πρωτοβουλία και ως ένδειξη σεβασμού. «Ηταν η πρώτη φορά που κάποιος που επιπέδου μου επισκεπτόταν το σπίτι του, έτσι προσφέρθηκε να μη βοηθήσει να περάσω το ποτάμι κι εγώ συνέχισα κανονικά το ρεπορτάζ μου», είπε και κατηγόρησε τον κάμεραμαν που τράβηξε ανοικτό πλάνο για να φαίνεται κι ο Ινδός κι έπειτα δημοσιοποίησε το βίντεο για να τον εκθέσει. Οι δικαιολογίες του προφανώς και δεν πείθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...