Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Μάθετε όλες τις ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη – Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν!

Η ζώνη 10.00 με 1.00 το πρωί παίρνει φωτιά από τη νέα σεζόν! Και αυτό γιατί τα περισσότερα κανάλια την ενισχύουν.

Ενδεικτική των μεγάλων αλλαγών που επέρχονται, είναι η μετακίνηση της Πόπης Τσαπανίδου από τον ΣΚΑΪ στο Star. Η δημοσιογράφος θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου έως το τέλος Ιουνίου -οπότε λήγει και το συμβόλαιό της- και μετά θα μετακομίσει και επίσημα στο Star, όπου πρόκειται να αναλάβει από τον Σεπτέμβριο τη ζώνη 10:00 με 1:00 σύμφωνα με τη Real. 

Και ο ΣΚΑΪ, όμως, θέλει να αποκτήσει δυνατή πρωινή ζώνη, όμως οι ιθύνοντες του καναλιού ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο πώς θα κινηθούν μετά τη αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου. Σύμφωνα με κάποια σενάρια που ακούγονται έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία αναμένεται να αξιοποιηθεί στο καθημερινό πρόγραμμα ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος φέρεται ως ο επικρατέστερος για τη ζώνη 10:00 με 1:00.

 Όμως ένα άλλο σενάριο υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται να «χωρίσει» το δίδυμο Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου, ώστε ο ένας να παραμείνει στη ζώνη 7:00 με 10:00 και ο άλλος να αναλάβει το δίωρο από τη 1:00 έως τις 3:00 το μεσημέρι. Τον χωρισμό του διδύμου πάντως, διαψεύδει προς το παρόν επισήμως το κανάλι.

Σε ό,τι αφορά το «Πρωινό mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο Mega που χάρισε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι, θα παραμείνει στην ίδια ζώνη, αν και οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 28 Ιουνίου, ημέρα αυλαίας της εκπομπής, οπότε έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Mega και το δίδυμο των παρουσιαστών. Τέλος, στον ΑΝΤ1 συζητιέται η δημιουργία μίας τρίωρης πρωινής εκπομπής, κάτι σαν τον «Πρωινό καφέ» που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Πηγή: .gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...