Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ν. Νικολόπουλος: «Ζητάμε να κατατεθεί στην Βουλή η απόρρητη έκθεση Στουρνάρα για την ΕΡΤ»

«Το «ναυάγιο» της προσπάθειας εξοικονόμησης εκατομμυρίων ευρώ από «λουκέτα», συγχωνεύσεις ή τον εξορθολογισμό Φορέων και Νομικών προσώπων, η παταγώδης αποτυχία στην επίτευξη των μεσοπρόθεσμων δημοσιονομικών στόχων» είναι η πραγματική αιτία του «ξαφνικού θανάτου» της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης όπως καταγράφει στην πολυσέλιδη απόρρητη έκθεση ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας

«Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων, που θα καταθέσει σε λίγο στην Βουλή, ζητά από τον Πρωθυπουργό να παραδώσει στην εθνική αντιπροσωπεία την απόρρητη έκθεση του ΥΠ.ΟΙΚ., προκειμένου να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός για τους αληθινούς λόγους του κλεισίματος της ΕΡΤ».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας το πρωί σε εκπομπή της ΕΡΤ και στους δημοσιογράφους Φ. Παπαθανασίου και Μ. Αλεξάκη.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ο Ν. Νικολόπουλος, εμφάνισε στην κάμερα την απόρρητη έκθεση του Υπουργού Οικονομικών, η οποία δημοσιεύεται το e-reportaz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...