Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Kεδίκογλου: Σε μία, δύο ημέρες θα μεταδοθεί πρόγραμμα, αρκεί να εκκενωθεί το ραδιομέγαρο

«Ηταν πάρα πολύ δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο και δυστυχώς δεν υπήρχε άλλη λύση», είπε ο Σίμος Κεδίκογλου για την ανακοίνωση από τον ίδιο της απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Για την επόμενη μέρα της ΕΡΤ επανέλαβε ότι θα υπάρξει ένα μεταβατικό σχήμα. «Θα μεταδοθεί πρόγραμμα πάρα πολύ γρήγορα, σε μία δύο ημέρες, υπό τον όρο να αδειάσουν οι εγκαταστάσεις», σχολίασε, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real FM.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «ήταν μια απόφαση του επιτελείου του Μεγάρου Μαξίμου» και συμπλήρωσε: «Το μαύρο θα μπορούσε να είχε κρατήσει ελάχιστα. Ημασταν έτοιμοι αλλά υπήρχε σε εξέλιξη η κατάληψη του ραδιομεγάρου».

«Έχουμε αναλάβει ορισμένες δεσμεύσεις. Δεν υπήρχε εναλλακτική πρόταση ούτε μπορούσαμε να πάρουμε πίσω τις δεσμεύσεις μας», παρατήρησε ακόμα και σχετικά με το μέλλον της κυβέρνησης, είπε: «Βεβαίως και είναι εφικτός ο στόχος της εκπλήρωσης της τετραετίας. Είναι σαφές ότι οι Έλληνες δεν θέλουν εκλογές σε αυτή τη φάση. Θέλουν να ολοκληρωθεί η ανόρθωση της χώρας», ήταν το σχόλιο του, σχετικά με το πολιτικό μέλλον της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...